# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(3 recensies)

Bloedverwant

Auteur: Tosca Lee

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je review achter en maak kans op 25,- euro!

Bestellen

Dit boek kopen? Zoek naar dit boek bij de volgende winkels:

Uitgave: 2017
Uitgever: Kok
Categorie:
Deel op:
advertentie

Beschrijving

‘De Da Vinci code’ meets ‘Orphan Black’ in de nieuwe Tosca Lee: ‘Bloedverwant’.

Emily Porter stamt af van een seriemoordenares. Nu is zij de prooi. Ze is op een queeste die haar leidt naar de onderwereld van Europa en de kringen van drie eeuwenoude genootschappen – een dat vastbesloten is haar om te brengen, een dat haar beschermt en een dat ze uiteindelijk zal moeten redden.

‘Bloedverwant’ is de climax van een 400 jaar oude oorlog tussen de mysterieuze nakomelingen van de Hongaarse ‘Blood Countess’ Elizabeth Bathory, de meest beruchte vrouwelijke seriemoordenaar aller tijden, en een geheim genootschap met als opdracht haar complete nageslacht uit te roeien.

3 recensies van Bloedverwant

  1. Ingelies van Eck

    Stond met het vervolg ‘Ëerstgeboren’ al bij de kassa toen ik op de achterflap las dat het een vervolg op Bloedverwant was. Dat heb ik daarom eerst gekocht en Eerstgeboren op de zelfde dag ook opgehaald omdat ik het verhaal zo ongelooflijk spannend vond. Heb ze achter elkaar uitgelezen. Er hadden best minder gruwelijkheden in mogen staan

  2. Carolinos

    Zwaar teleurgesteld. Veel boeken gelezen in mijn leven, van klassieke literatuur tot spannende romans, niet-christelijke en christelijke boeken, maar dit boek is echt saai. Veel teveel beschrijvingen, plot is niet pakkend, hoofdpersoon is deprimerend. Ik snap vooral niet waarom dit boek in een christelijke boekhandel wordt verkocht, want het christelijk geloof speelt er nauwelijks een rol in. In tegendeel, het verhaal is zeer duister en deprimerend. Bij de beschrijving staat er nergens dat dit het eerste deel is van een tweeluik. Het einde vond ik toen raar en kwam er daarna pas achter dat er nog een deel is. Ik zal het vervolg zeker niet lezen.

  3. Agonda

    Idd ongelooflijk saai en niet boeiend / pakkend

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Ontvang gratis boekentips van
mooie christelijke romans en thrillers