# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

De dames van Ivy Cottage

Auteur: Julie Klassen

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je review achter!

Bestellen

Dit boek kopen? Zoek naar dit boek bij de volgende winkels:

Serie: De herberg van Ivy Hill (Julie Klassen)
Uitgave: 2018
Uitgever: Kok
Categorie:
Deel op:
advertentie

Beschrijving

‘De dames van Ivy Cottage’ is het tweede deel in de Ivy Hill-serie van Julie Klassen over het gelijknamige lieflijke dorpje in Engeland.

Rachel Ashford was vroeger vermogend, maar die tijd is voorbij. Vastbesloten om haar eigen brood te verdienen begint ze een bibliotheek. Ze stuit op twee mysterieuze zaken die ze simpelweg niet met rust kan laten. Bij het uitzoeken wat hierachter schuilgaat, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek: een vroegere geliefde steunt haar bij haar speurtocht. Maar geen van beiden hebben ze een vermoeden van de verrassing die hen te wachten staat.

De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode, net als de kostuumdrama’s van Jane Austen. ‘De dames van Ivy Cottage’ is het vervolg op ‘De herberg van Ivy Hill’, maar kan ook goed los gelezen worden.

1 recensie van De dames van Ivy Cottage

  1. Laura

    Ohw wat een heerlijk verhaal! Een prachtig vervolg op het eerste deel. Nieuwe karakters, heerlijk verweven levens en ontrafelende geheimen. Heeeeeel klein kleinigheidje is de grote hoeveelheid karakters. Logisch want het boek speelt zich af in een dorp en als lezer bevind je jezelf hier middenin. Julie Klassen is zich hiervan bewust en heeft het zo geschreven dat het toch heel goed te volgen is. Dat de boeken afzonderlijk van elkaar te lezen zijn vind ik zelf niet. Het verhaal is daarvoor te zorgvuldig opgebouwd. De “losse lezer” doet zichzelf tekort.
    Rest mij nu nog meteen te beginnen aan het derde deel en te hopen dat iemand dit verhaal gaat verfilmen!

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Ontvang gratis boekentips van
mooie christelijke romans en thrillers