# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Fluisterende liefde

Auteur: Saskia Schouten

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je review achter!

Bestellen

Dit boek kopen? Zoek naar dit boek bij de volgende winkels:

Uitgave: 2017
Uitgever: Scholten Uitgeverij
Categorie:
Deel op:
advertentie

Beschrijving

‘Fluisterende Liefde’ is een aangrijpende roman over afwijzing en aanvaarding, geloof, liefde en bewogenheid.

Nadat haar vriend de relatie heeft verbroken, vlucht Ilona naar La Palma en vindt troost in de armen van een andere man. Wanneer ook hij haar laat vallen keert ze gedesillusioneerd terug. Ze voelt zich afgedankt en besluit resoluut nooit meer een man toe te laten in haar leven.

Tijdens een groepsreis naar Roemenië ontdekt ze dat Boudewijn, de zwager van haar vriendin Rhodante, verliefd op haar is. Ilona probeert hem te ontlopen en is blij met de aandacht van Imre. Maar na zijn vertrek zoekt Boudewijn opnieuw toenadering. Dan neemt Ilona een besluit…

Wanneer Ilona woningruil doet met Rhodante, helpt Boudewijn mee met de verhuizing. Hij schenkt totaal geen aandacht aan haar. In plaats van dat Ilona hier blij om is, frustreert het haar omdat ze pas een onthutsende ontdekking heeft gedaan.

Een verhaal dat je raakt.

1 recensie van Fluisterende liefde

  1. Dani van Doorn

    De impulsieve Ilona stoot een aantal keren haar neus in de liefde en besluit dat het even genoeg is geweest. Twee nieuwe vriendschappen en haar leuke baan geven haar genoeg levensvervulling. Gelovig is ze niet en daarom zijn de avances van de gelovige Boudewijn haar niet welkom. Toch gaat ze mee op een christelijke groepsreis naar Roemenië en wordt daar benaderd door Imre, die haar niet koud laat. Maar is hij wel de man voor haar? En waarom zit Boudewijn ineens in haar hoofd? Sinds ze na een bijzondere bijeenkomst in de kerk anders over God gaat denken, beheerst hij haar gedachten. Een vlotlezend, meeslepend boek! Het evangelie komt op een mooie manier in beeld.

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Ontvang gratis boekentips van
mooie christelijke romans en thrillers