# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Het sprookje van de eeuwige zomer

Auteur: Susan Crandall

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je review achter en maak kans op 25,- euro!

Bestellen

Dit boek kopen? Zoek naar dit boek bij de volgende winkels:

Uitgave: 2019
Uitgever: Uitgeverij Mozaïek
Categorie:
Deel op:
advertentie

Beschrijving

Het sprookje van de eeuwige zomer van Susan Crandall is een ontroerende roman over de kracht van verzoening in verstoorde relaties.

Tally James ziet haar jongere broer op tv in het nieuws – in een item over een moord. Ze besluit terug te keren naar Mississippi om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Daar ontdekt Tally dat er op sommige wrange vragen al even wrange antwoorden bestaan, maar dat er ook een mogelijkheid is om relaties te herstellen en weer voor het goede te kiezen.

1 recensie van Het sprookje van de eeuwige zomer

  1. Anja

    Prachtig boek over een jonge vrouw die een goede baan heeft en het ogenschijnlijk gemaakt heeft in het leven. Een krantenbericht plaatst haar plotseling weer in het verleden en ze gaat dan ook terug naar haar geboorteplaats. Haar jeugd was moeilijk doordat haar moeder niet van de kinderen hield, maar alleen aan zichzelf dacht en uiteindelijk het gezin in de steek liet. De vader leed aan manische depressiviteit en was geen betrouwbare ouder. Oma was als stabiele factor op de achtergrond. De jeugd van de hoofdpersoon wordt goed beschreven. Doordat de hoofdpersoon teruggaat vallen veel puzzelstukjes op zijn plaats. Een grote rol speelt hierin haar jeugdvriend.
    Ik vond het een heel goed boek en heb het bijna in een adem uitgelezen!

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Ontvang gratis boekentips van
mooie christelijke romans en thrillers