# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Verblind

Auteur: Bodie & Brock Thoene

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je review achter en maak kans op 25,- euro!

Bestellen

Dit boek kopen? Zoek naar dit boek bij de volgende winkels:

Serie: Anno Domini kronieken (Bodie & Brock Thoene)
Uitgave: 2006
Uitgever: Kok
Categorie:
Deel op:
advertentie

Beschrijving

Heel Israel gonst van de geruchten over Jesjoea van Nazaret. Wie is Hij? Is Hij de Messias op wie het volk wacht? Maar waarom bewijst Hij dat dan niet – waarom grijpt Hij niet in en moet Israel nog altijd zuchten onder de Romeinse overheersing?

Zahav, de dochter van een rabbi, droomt ervan om een van haar bermoede gebedssjaals aan de Messias te geven… en ze droomt van een eigen gezin. Omdat een wijnvlek haar gezicht ontsiert mag ze volgens de wet niet trouwen. Zahav is dankbaar voor alles wat ze heeft – welvaart, waardering, een liefhebbende vader die haar ook heeft leren lezen en schrijven – maar ze is eenzaam en haar leven lijkt uitzichtloos. Dan wordt ze verliefd op Alexander, een Griek met een verleden en een zoon die bezeten is. Maakt hun verboden liefde een kans?

Voor Manaen en Susanna lijken betere tijden aan te breken, nu ze getrouwd zijn en veilig op hun landgoed bij Betsaida wonen. Maar Manaen kan zijn blindheid niet accepteren en wordt verteerd door bitterheid over wat hem aangedaan is. Is er iemand die zijn ogen én zijn hart kan genezen?

Recensies

Er zijn nog geen recensies.

Geef als eerste een recensie van “Verblind”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Ontvang gratis boekentips van
mooie christelijke romans en thrillers