# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Vurige eed

Auteur: Hannah Alexander

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je review achter en maak kans op 25,- euro!

Bestellen

Dit boek kopen? Zoek naar dit boek bij de volgende winkels:

Bol.com
Of zoek een christelijke boekhandel bij jou in de buurt via deze link.

Serie: ER (Hannah Alexander)
Uitgave: 2011
Uitgever: Jongbloed
Categorie:
Deel op:
advertentie

Beschrijving

De gezondheid van de patiënt gaat boven alles.’ Dokter Lukas Bower ziet zijn professie als een heilige roeping. Het is zijn plechtige voornemen om het welzijn van zijn patiënten altijd de hoogste prioriteit te geven. Hij weigert deze heilige eed dan ook te verloochenen als beslissingen van hogerhand hem daartoe lijken te dwingen: een verbitterde ziekenhuisdirecteur heeft een winstgevend, maar moreel verderfelijk plan voor het ziekenhuis voor ogen …

Plotseling wordt de kleine plattelandsgemeenschap van Knolls opgeschrikt door een serie verdachte branden, en de toch al overbelaste Eerste Hulpafdeling kan de nieuwe toevoer van patiënten nauwelijks aan. Dr. Lukas Bowers verantwoordelijkheden stijgen tot het uiterste. In deze hectische periode moet de jonge SEH-arts steeds nauwer samenwerken met dr. Mercy Richmond. Als zijn gevoelens voor haar meer worden dan hij verwachtte, moet hij de moeilijkste beslissing van zijn leven nemen.

Hannah Alexander is het pseudoniem van schrijversduo Cheryl en Mel Hodde. Mel is arts op de spoedeisende hulp, Cheryl een begenadigd schrijfster. In hun romans combineren ze hun medische expertise met een meeslepende schrijfstijl.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.

Geef als eerste een recensie van “Vurige eed”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

advertentie
Terug naar boven

Ontvang gratis boekentips van
mooie christelijke romans en thrillers